Wejdź do świata koszmarów i zgiń!
mnie jakoś ta część zbytnio nie pociągnęło. Nie chodzi o to, że jej nie lubię, czy coś, bo owszem - lubię ją, kocham jak i inne części tej kultowej gry, ale u mnie na liście jest w sumie ostatnia. Nie zrobiła ta część na mnie wielkiego wrażenia (POZA PIRAMIDOGŁOWYM!!!! MYŚLAŁAM, ŻE STOI W MOJEJ KUCHNI! - STAŁ! ZAPOZNAŁAM SIĘ Z NIM I ZAWARLIŚMY PAKT I PRZYJAŹŃ)hahahahah, ja to mam wyobraźnię. xD
ale wracając do rzeczy... Fabuła, choć nieźle pomieszana była nawet dobra, ale nie wywarło to na mnie dużego wrażenia. Podobał mi się koniec jedynie.
Mało było alternatyw w tej grze, jeśli chodzi o takie naprawdę, naprawdę. Owszem, ociekające ściany szpitala i hotelu (jak sięgam pamięcą) były, ale w porównaniu do jedynki to tylko raz wyszło się na ulicę w ciemnotę. Do tego jakim cudem pielęniarki-zombie wydostały się ze szpitala? xD Ale nie, jeśli chodzi o grafikę to był naprawdę duży postęp, a James jest fajny xD Tylko szkoda, że jest takim zabójcą... Cóż.
wasze zdanie?
podobno wiele osób właśnie najbardziej lubi drugą część SH.
Administrator
ja nie cierpię dwójki,bo tam taka mała pyskata żmija jest.
Administrator
własnie o niej
ooo, Laura była fajna ;p Fakt, że bezczelna, no ale cóż, każdy ma swoje wady
Ta część była niesamowita.Pełna dramatyzmu i tragedii...jednak nie twierdze,że jest złą częścią jest fantastyczną no i co większość uważa że to najlepsza cześć.Jest u mnie na 3 miejscu jeśli chodzi gdyż SH1 był moim pierwszym Silentem w którego zagrałam i zawsze będzie moją ukochaną częścią jeszcze SH3
Ale powiem wprost-że SH2 ma bardzo piękną muzykę...w niektórych momentach smutną i depresyjną....i moje ulubione postacie to James,Maria i oczywiście LauraXD